Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4979
Назва: Визначення баричних режимів отримання ульрафільтраційних концентратів білково-вуглеводної молочної сировини
Інші назви: Определение барических режимов получения ульрафильтрационных концентратов белково-углеводного молочного сырья
Determination of barine modes for obtaining ultralfiltration concentrates of protein-carbon milk raw materials
Автори: Дейниченко, Г. В.
Золотухіна, І. В.
Кравченко, Т. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Кравченко Т. В. Визначення баричних режимів отримання ульрафільтраційних концентратів білково-вуглеводної молочної сировини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 176-182.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Короткий огляд (реферат): У статті досліджували технологічні параметри отримання ультрафільтраційних концентратів білково-вуглеводної молочної сировини, зокрема визначено залежність продуктивності УФмембран від тиску мембранної обробки та вплив робочого тиску фільтрації на швидкість виходу пермеата знежиреного молока, сколотин та молочної сироватки в тупиковому режимі.
В статье исследовали технологические параметры получения ультрафильтрационных концентратов белково-углеводного молочного сырья, в частности определена зависимость производительности УФ-мембран от давления мембранной обработки и влияние рабочего давления фильтрации на скорость выхода пермеата обезжиренного молока, пахты и молочной сыворотки в тупиковом режиме.
The article investigates the technological parameters of obtaining ultrafiltration concentrates of protein-carbohydrate milk raw materials, in particular the dependence of the performance of UV membranes on the pressure of membrane treatment and the influence of the working pressure of filtration on the rate of permeate release of skim milk, crevices and whey serum.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4979
Розташовується у зібраннях:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
26.pdf430.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.