Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4979
Title: Визначення баричних режимів отримання ульрафільтраційних концентратів білково-вуглеводної молочної сировини
Other Titles: Определение барических режимов получения ульрафильтрационных концентратов белково-углеводного молочного сырья
Determination of barine modes for obtaining ultralfiltration concentrates of protein-carbon milk raw materials
Authors: Дейниченко, Г. В.
Золотухіна, І. В.
Кравченко, Т. В.
Issue Date: 2019
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Кравченко Т. В. Визначення баричних режимів отримання ульрафільтраційних концентратів білково-вуглеводної молочної сировини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 176-182.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Abstract: У статті досліджували технологічні параметри отримання ультрафільтраційних концентратів білково-вуглеводної молочної сировини, зокрема визначено залежність продуктивності УФмембран від тиску мембранної обробки та вплив робочого тиску фільтрації на швидкість виходу пермеата знежиреного молока, сколотин та молочної сироватки в тупиковому режимі.
В статье исследовали технологические параметры получения ультрафильтрационных концентратов белково-углеводного молочного сырья, в частности определена зависимость производительности УФ-мембран от давления мембранной обработки и влияние рабочего давления фильтрации на скорость выхода пермеата обезжиренного молока, пахты и молочной сыворотки в тупиковом режиме.
The article investigates the technological parameters of obtaining ultrafiltration concentrates of protein-carbohydrate milk raw materials, in particular the dependence of the performance of UV membranes on the pressure of membrane treatment and the influence of the working pressure of filtration on the rate of permeate release of skim milk, crevices and whey serum.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4979
Appears in Collections:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26.pdf430.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.