Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4977
Название: Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молока
Другие названия: Анализ способов производства мягких сыров из восстановленного молока
Analysis of methods for producing soft cheeses from restored milk
Авторы: Машкін, М. І.
Денисенко, С. А.
Токолов, Ю. І.
Ключевые слова: відновлене молоко;сичужний фермент;м'який сир
Дата публикации: 2019
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Машкін М. І., Денисенко С. А., Токолов Ю. І. Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 171-175.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Краткий осмотр (реферат): У роботі розглянуто питання, пов'язані з виробництвом м'яких сирів з відновленого незбираного молока. Наведені його основні переваги й недоліки, а також описується технологія, що розроблена спеціально для виробництва м’якого сиру з відновленого незбираного молока, що враховує його основні особливості.
В работе рассмотрены вопросы, связанные с производством сыра из восстановленного цельного молока. Приведены его основные преимущества и недостатки, а также описывается технология, разрабатываемая специально для производства мягкого сыра з восстановленного цельного молока, учитывающая его основные особенности.
The paper considers issues related to the production of cheese from reconstituted whole milk. Its main advantages and disadvantages are given and the technology developed specifically for the production of soft cheese with reconstituted whole milk, taking into account its main features, is described.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4977
Располагается в коллекциях:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
25.pdf425.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.