Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМашкін, М. І.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorТоколов, Ю. І.-
dc.date.accessioned2022-08-16T09:41:05Z-
dc.date.available2022-08-16T09:41:05Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМашкін М. І., Денисенко С. А., Токолов Ю. І. Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 171-175.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4977-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто питання, пов'язані з виробництвом м'яких сирів з відновленого незбираного молока. Наведені його основні переваги й недоліки, а також описується технологія, що розроблена спеціально для виробництва м’якого сиру з відновленого незбираного молока, що враховує його основні особливості.uk_UA
dc.description.abstractВ работе рассмотрены вопросы, связанные с производством сыра из восстановленного цельного молока. Приведены его основные преимущества и недостатки, а также описывается технология, разрабатываемая специально для производства мягкого сыра з восстановленного цельного молока, учитывающая его основные особенности.uk_UA
dc.description.abstractThe paper considers issues related to the production of cheese from reconstituted whole milk. Its main advantages and disadvantages are given and the technology developed specifically for the production of soft cheese with reconstituted whole milk, taking into account its main features, is described.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207-
dc.subjectвідновлене молокоuk_UA
dc.subjectсичужний ферментuk_UA
dc.subjectм'який сирuk_UA
dc.titleАналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молокаuk_UA
dc.title.alternativeАнализ способов производства мягких сыров из восстановленного молокаuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of methods for producing soft cheeses from restored milkuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf425.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.