Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49688
Назва: Thejapanese cuisine: history and recipes (Японська кухня: історія та традиції)
Автори: Пилипенко, З. М.
Науковий керівник : Ков’ях, І. І.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Пилипенко З. М. Thejapanese cuisine: history and recipes (Японська кухня: історія та традиції). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 393.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49688
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_393-393.pdf202.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.