Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49686
Title: Einfluss der hefem enge auf das aroma der weissbrotes (Вплив кількості дріжджів на аромат білого хліба)
Authors: Невдачина, Д. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Король, А. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Невдачина Д. О. Einfluss der hefem enge auf das aroma der weissbrotes (Вплив кількості дріжджів на аромат білого хліба). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Король А. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 391.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49686
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_391-391.pdf201.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.