Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49666
Назва: | Дослідження ефективної в'язкості розчинів агату у присутності добавок Сканпро |
Інші назви: | Изучение эффективной вязкости растворов агара в присутствии добавок Сканпро Studying of effective viscosity of solutions of the agar in the presence of additives Сканпро |
Автори: | Малафаєв, М. Т. Теймурова, А. Т. Погожих, М. І. Перцевой, Ф. В. |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Малафаєв М. Т., Теймурова А. Т., Погожих М. І., Перцевой Ф. В. Дослідження ефективної в'язкості розчинів агату у присутності добавок Сканпро. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 197-203. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено вплив добавок Сканиро на ефективну в'язкість агарових та агаро-цукрових розчинів. Доведено, що внесення добавок Сканпро підвищує в'язкість агарових та агаро-цукрових розчинів та їх стійкість до механічного впливу, а також сприяє прискоренню процесу драглеутворення. Изучено влияние добавок Сканпро на эффективную вязкость агаровых та агаро-сахарных растворов. Доказано, что внесение добавок Сканпро повышает вязкость агаровых и агаро-сахарных растворов и стойкость к механическому воздействию, а также способствует ускорению процесса студнеобразования. Influence of additives Сканпро оn effective viscosity that of agaro- sugar solutions is studied. It is proved, that entering of additives Сканпро raises viscosity both agaro-sugar solutions and firmness to mechanical influence, and also promotes process acceleration. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49666 |
ISBN: | 5-7987-01 76-X |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_27.pdf | 391.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.