Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49666
Название: | Дослідження ефективної в'язкості розчинів агату у присутності добавок Сканпро |
Другие названия: | Изучение эффективной вязкости растворов агара в присутствии добавок Сканпро Studying of effective viscosity of solutions of the agar in the presence of additives Сканпро |
Авторы: | Малафаєв, М. Т. Теймурова, А. Т. Погожих, М. І. Перцевой, Ф. В. |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Малафаєв М. Т., Теймурова А. Т., Погожих М. І., Перцевой Ф. В. Дослідження ефективної в'язкості розчинів агату у присутності добавок Сканпро. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 197-203. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 |
Краткий осмотр (реферат): | Вивчено вплив добавок Сканиро на ефективну в'язкість агарових та агаро-цукрових розчинів. Доведено, що внесення добавок Сканпро підвищує в'язкість агарових та агаро-цукрових розчинів та їх стійкість до механічного впливу, а також сприяє прискоренню процесу драглеутворення. Изучено влияние добавок Сканпро на эффективную вязкость агаровых та агаро-сахарных растворов. Доказано, что внесение добавок Сканпро повышает вязкость агаровых и агаро-сахарных растворов и стойкость к механическому воздействию, а также способствует ускорению процесса студнеобразования. Influence of additives Сканпро оn effective viscosity that of agaro- sugar solutions is studied. It is proved, that entering of additives Сканпро raises viscosity both agaro-sugar solutions and firmness to mechanical influence, and also promotes process acceleration. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49666 |
ISBN: | 5-7987-01 76-X |
Располагается в коллекциях: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_27.pdf | 391.06 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.