Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49666
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалафаєв, М. Т.-
dc.contributor.authorТеймурова, А. Т.-
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.date.accessioned2024-03-26T14:01:49Z-
dc.date.available2024-03-26T14:01:49Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМалафаєв М. Т., Теймурова А. Т., Погожих М. І., Перцевой Ф. В. Дослідження ефективної в'язкості розчинів агату у присутності добавок Сканпро. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 197-203.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-01 76-X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49666-
dc.description.abstractВивчено вплив добавок Сканиро на ефективну в'язкість агарових та агаро-цукрових розчинів. Доведено, що внесення добавок Сканпро підвищує в'язкість агарових та агаро-цукрових розчинів та їх стійкість до механічного впливу, а також сприяє прискоренню процесу драглеутворення.uk_UA
dc.description.abstractИзучено влияние добавок Сканпро на эффективную вязкость агаровых та агаро-сахарных растворов. Доказано, что внесение добавок Сканпро повышает вязкость агаровых и агаро-сахарных растворов и стойкость к механическому воздействию, а также способствует ускорению процесса студнеобразования.uk_UA
dc.description.abstractInfluence of additives Сканпро оn effective viscosity that of agaro- sugar solutions is studied. It is proved, that entering of additives Сканпро raises viscosity both agaro-sugar solutions and firmness to mechanical influence, and also promotes process acceleration.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88-
dc.titleДослідження ефективної в'язкості розчинів агату у присутності добавок Сканпроuk_UA
dc.title.alternativeИзучение эффективной вязкости растворов агара в присутствии добавок Сканпроuk_UA
dc.title.alternativeStudying of effective viscosity of solutions of the agar in the presence of additives Сканпроuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_27.pdf391.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.