Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49661
Назва: | Дослідження процесу сушіння спиртової барди в псевдорозрідженому шарі. |
Інші назви: | Исследование процесса сушки спиртной барди в псевдоожиженном слое. Research of process of drying spirits барди in the layer. |
Автори: | Сабадаш, С. М. Якуба, О. Р. |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Сабадаш С. М., Якуба О. Р. Дослідження процесу сушіння спиртової барди в псевдорозрідженому шарі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 192-197. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 |
Короткий огляд (реферат): | Проведені експериментальні дослідження процесу сушіння спиртової барди в сушарках з псевдозрідженим шаром інертного носія. Перевагою сушіння суспензії, без попереднього випаровування або фільтрування, є одностадійність процесу без використання громіздких апаратів, з отриманням готового продукту у вигляді порошку, який не потребує додаткового розмелу. Проведены экспериментальные исследования процесса сушки спиртной барди в сушилках с псевдоожиженным слоем инертного носителя. Преимуществом сушки суспензии, без предыдущего испарения или фильтрования, являюсь одностадийность процессу без использования громоздких аппаратов, с получением готового продукта в виде порошка, который не требует дополнительного размола. Experimental researches of process of drying spirits in dryers with a layer of the inert carrier are spent. Advantage of drying of suspension, without the previous evaporation or filtering, I am to process without use of bulky devices, with reception of a ready product in the form of a powder which does not demand additional размола. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49661 |
ISBN: | 5-7987-01 76-X |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_26.pdf | 322.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.