Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49661
Название: Дослідження процесу сушіння спиртової барди в псевдорозрідженому шарі.
Другие названия: Исследование процесса сушки спиртной барди в псевдоожиженном слое.
Research of process of drying spirits барди in the layer.
Авторы: Сабадаш, С. М.
Якуба, О. Р.
Дата публикации: 2009
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Сабадаш С. М., Якуба О. Р. Дослідження процесу сушіння спиртової барди в псевдорозрідженому шарі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 192-197.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Краткий осмотр (реферат): Проведені експериментальні дослідження процесу сушіння спиртової барди в сушарках з псевдозрідженим шаром інертного носія. Перевагою сушіння суспензії, без попереднього випаровування або фільтрування, є одностадійність процесу без використання громіздких апаратів, з отриманням готового продукту у вигляді порошку, який не потребує додаткового розмелу.
Проведены экспериментальные исследования процесса сушки спиртной барди в сушилках с псевдоожиженным слоем инертного носителя. Преимуществом сушки суспензии, без предыдущего испарения или фильтрования, являюсь одностадийность процессу без использования громоздких аппаратов, с получением готового продукта в виде порошка, который не требует дополнительного размола.
Experimental researches of process of drying spirits in dryers with a layer of the inert carrier are spent. Advantage of drying of suspension, without the previous evaporation or filtering, I am to process without use of bulky devices, with reception of a ready product in the form of a powder which does not demand additional размола.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49661
ISBN: 5-7987-01 76-X
Располагается в коллекциях:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_88_2009_26.pdf322.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.