Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49661
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСабадаш, С. М.-
dc.contributor.authorЯкуба, О. Р.-
dc.date.accessioned2024-03-26T13:48:44Z-
dc.date.available2024-03-26T13:48:44Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСабадаш С. М., Якуба О. Р. Дослідження процесу сушіння спиртової барди в псевдорозрідженому шарі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 192-197.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-01 76-X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49661-
dc.description.abstractПроведені експериментальні дослідження процесу сушіння спиртової барди в сушарках з псевдозрідженим шаром інертного носія. Перевагою сушіння суспензії, без попереднього випаровування або фільтрування, є одностадійність процесу без використання громіздких апаратів, з отриманням готового продукту у вигляді порошку, який не потребує додаткового розмелу.uk_UA
dc.description.abstractПроведены экспериментальные исследования процесса сушки спиртной барди в сушилках с псевдоожиженным слоем инертного носителя. Преимуществом сушки суспензии, без предыдущего испарения или фильтрования, являюсь одностадийность процессу без использования громоздких аппаратов, с получением готового продукта в виде порошка, который не требует дополнительного размола.uk_UA
dc.description.abstractExperimental researches of process of drying spirits in dryers with a layer of the inert carrier are spent. Advantage of drying of suspension, without the previous evaporation or filtering, I am to process without use of bulky devices, with reception of a ready product in the form of a powder which does not demand additional размола.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88-
dc.titleДослідження процесу сушіння спиртової барди в псевдорозрідженому шарі.uk_UA
dc.title.alternativeИсследование процесса сушки спиртной барди в псевдоожиженном слое.uk_UA
dc.title.alternativeResearch of process of drying spirits барди in the layer.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_26.pdf322.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.