Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4963
Назва: Вплив зволожування та відволожування зерна пшениці спельти на вихід борошна
Інші назви: Влияние увлажнения и отволаживание зерна пшеницы спельты на выход муки»
The influence humidifying and softening of of spelt wheat grain yield of flour
Автори: Любич, В. В.
Желєзна, В. В.
Улянич, І. Ф.
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Любич В. В., Желєзна В. В., Улянич І. Ф. Вплив зволожування та відволожування зерна пшениці спельти на вихід борошна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 101-108.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено вплив зволожування та відволожування зерна пшениці спельти на вихід борошна.Ввстановлено високий зв’язок між параметрами водотеплового оброблення зерна пшениці спельти і виходом борошна. Найбільший вплив на вихід борошна має градієнт зволожування зерна. Тривалість відволожування менше, проте істотно впливає на вихід борошна.
В статье исследовано влияние увлажнения и отволаживание зерна пшеницы спельты на выход муки. Установлено высокую связь между параметрами водотепловой обработки зерна пшеницы спельты и выходом муки. Наибольшее влияние на выход муки имеет градиент увлажнения зерна. Продолжительность отволаживание меньше, однако существенно влияет на выход муки.
The effect of humidifying and softening of spelt wheat grain on the yield of flour is investigated in the article. A high relationship between the parameters of water heat treatment of spelе wheat grain and the yield of flour was established. The greatest influence on the yield of flour has a gradient of humidifying of the grain. The duration of softening is shorter, but it significantly affects the yield of flour.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4963
Розташовується у зібраннях:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf521.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.