Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4963
Название: | Вплив зволожування та відволожування зерна пшениці спельти на вихід борошна |
Другие названия: | Влияние увлажнения и отволаживание зерна пшеницы спельты на выход муки» The influence humidifying and softening of of spelt wheat grain yield of flour |
Авторы: | Любич, В. В. Желєзна, В. В. Улянич, І. Ф. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Любич В. В., Желєзна В. В., Улянич І. Ф. Вплив зволожування та відволожування зерна пшениці спельти на вихід борошна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 101-108. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті досліджено вплив зволожування та відволожування зерна пшениці спельти на вихід борошна.Ввстановлено високий зв’язок між параметрами водотеплового оброблення зерна пшениці спельти і виходом борошна. Найбільший вплив на вихід борошна має градієнт зволожування зерна. Тривалість відволожування менше,
проте істотно впливає на вихід борошна. В статье исследовано влияние увлажнения и отволаживание зерна пшеницы спельты на выход муки. Установлено высокую связь между параметрами водотепловой обработки зерна пшеницы спельты и выходом муки. Наибольшее влияние на выход муки имеет градиент увлажнения зерна. Продолжительность отволаживание меньше, однако существенно влияет на выход муки. The effect of humidifying and softening of spelt wheat grain on the yield of flour is investigated in the article. A high relationship between the parameters of water heat treatment of spelе wheat grain and the yield of flour was established. The greatest influence on the yield of flour has a gradient of humidifying of the grain. The duration of softening is shorter, but it significantly affects the yield of flour. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4963 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
15.pdf | 521.86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.