Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49563
Title: Основні стратегічні концепції загального управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Шевченко, М. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Варипаєва, Л. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шевченко М. С. Основні стратегічні концепції загального управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Варипаєва Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 355.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49563
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_355-355.pdf162.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.