Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49563
Title: | Основні стратегічні концепції загального управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі |
Authors: | Шевченко, М. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Варипаєва, Л. М. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Шевченко М. С. Основні стратегічні концепції загального управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Варипаєва Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 355. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49563 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_2_355-355.pdf | 162.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.