Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49541
Назва: | Розвиток виробничої стратегії готельного підприємства |
Інші назви: | Development of the production strategy of the hotel enterprise |
Автори: | Бублик, Єлизавета Юріївна |
Науковий керівник : | Скриннік, В. І. |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Ключові слова: | інновація;конкурентоспроможність;послуга;готельний бізнес;конкурентна перевага конкуренція;готельне підприємство;менеджмент;управлінська діяльність;аналіз;innovation;competitiveness;service;hotel business;competitive advantage;competition;hotel enterprise;management;managerial activity;analysis |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Бублик Є. Ю. Розвиток виробничої стратегії готельного підприємства: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік; Харків: ДБТУ, 2023. 105 с. |
Короткий огляд (реферат): | Об’єктом дослідження є управлінська діяльність готельного підприємства ТОВ
«Готель «Khreschatyk Hotel».
Предметом кваліфікаційної роботи є принципи управління готельним
підприємством.
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження загальних принципів управління
підприємством готельного господарства та їх розвиток в умовах сучасності. The object of the research is the management activity of the hotel enterprise "Khreshchatyk Hotel" LLC. The subject of the qualification work is the principles of hotel enterprise management. The purpose of the qualification work is to study the general principles of hotel management and their development in modern conditions. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49541 |
Розташовується у зібраннях: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023_M_241z-22m-01_Bublyk_YE_YU.pdf Restricted Access | 1.36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.