Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49541
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСкриннік, В. І.-
dc.contributor.authorБублик, Єлизавета Юріївна-
dc.date.accessioned2024-03-25T10:54:42Z-
dc.date.available2024-03-25T10:54:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБублик Є. Ю. Розвиток виробничої стратегії готельного підприємства: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік; Харків: ДБТУ, 2023. 105 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49541-
dc.description.abstractОб’єктом дослідження є управлінська діяльність готельного підприємства ТОВ «Готель «Khreschatyk Hotel». Предметом кваліфікаційної роботи є принципи управління готельним підприємством. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження загальних принципів управління підприємством готельного господарства та їх розвиток в умовах сучасності.uk_UA
dc.description.abstractThe object of the research is the management activity of the hotel enterprise "Khreshchatyk Hotel" LLC. The subject of the qualification work is the principles of hotel enterprise management. The purpose of the qualification work is to study the general principles of hotel management and their development in modern conditions.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectпослугаuk_UA
dc.subjectготельний бізнесuk_UA
dc.subjectконкурентна перевага конкуренціяuk_UA
dc.subjectготельне підприємствоuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectуправлінська діяльністьuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjecthotel businessuk_UA
dc.subjectcompetitive advantageuk_UA
dc.subjectcompetitionuk_UA
dc.subjecthotel enterpriseuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectmanagerial activityuk_UA
dc.subjectanalysisuk_UA
dc.titleРозвиток виробничої стратегії готельного підприємстваuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of the production strategy of the hotel enterpriseuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи-
Appears in Collections:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_M_241z-22m-01_Bublyk_YE_YU.pdf
  Restricted Access
1.36 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.