Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49525
Название: Впровадження стандартів ISO на готельно-ресторанному підприємстві для підвищення його конкурентоспроможності
Другие названия: Implementation of ISO standards at a hotel and restaurant enterprise to increase its competitiveness
Авторы: Семенюк, В. О.
Научный руководитель: Скриннік, В. І.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет
Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключевые слова: стандарти ISO;конкурентоспроможність;готельний бізнес;ISO standards;competitiveness;hotel business
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Семенюка В. О. Впровадження стандартів ISO на готельно-ресторанному підприємстві для підвищення його конкурентоспроможності: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік; Харків: ДБТУ, 2023. 72 с.
Краткий осмотр (реферат): Об’єктом дослідження є діяльність закладу готельно-ресторанного господарства «Інтернаціоналіст» Предметом кваліфікаційної роботи є теоретичні та прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю на прикладі готелю «Інтернаціоналіст» Метою кваліфікаційної роботи є вивчення теоретичних та методичних підходів до впровадження стандартів ISO з метою підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства.
The object of the research is the activity of the hotel and restaurant establishment "Internationalist" The subject of the qualification work is the theoretical and applied aspects of competitiveness management on the example of the "Internationalist" hotel The purpose of the qualification work is to study theoretical and methodological approaches to the implementation of ISO standards in order to increase the level of competitiveness of the enterprise.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49525
Располагается в коллекциях:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023_M_241-22m-01_Semenyuk_V_O.pdf
  Restricted Access
1.27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.