Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49525
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСкриннік, В. І.-
dc.contributor.authorСеменюк, В. О.-
dc.date.accessioned2024-03-25T09:17:15Z-
dc.date.available2024-03-25T09:17:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСеменюка В. О. Впровадження стандартів ISO на готельно-ресторанному підприємстві для підвищення його конкурентоспроможності: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік; Харків: ДБТУ, 2023. 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49525-
dc.description.abstractОб’єктом дослідження є діяльність закладу готельно-ресторанного господарства «Інтернаціоналіст» Предметом кваліфікаційної роботи є теоретичні та прикладні аспекти управління конкурентоспроможністю на прикладі готелю «Інтернаціоналіст» Метою кваліфікаційної роботи є вивчення теоретичних та методичних підходів до впровадження стандартів ISO з метою підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства.uk_UA
dc.description.abstractThe object of the research is the activity of the hotel and restaurant establishment "Internationalist" The subject of the qualification work is the theoretical and applied aspects of competitiveness management on the example of the "Internationalist" hotel The purpose of the qualification work is to study theoretical and methodological approaches to the implementation of ISO standards in order to increase the level of competitiveness of the enterprise.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectстандарти ISOuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectготельний бізнесuk_UA
dc.subjectISO standardsuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjecthotel businessuk_UA
dc.titleВпровадження стандартів ISO на готельно-ресторанному підприємстві для підвищення його конкурентоспроможностіuk_UA
dc.title.alternativeImplementation of ISO standards at a hotel and restaurant enterprise to increase its competitivenessuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет-
dc.contributor.affiliationКафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи-
Appears in Collections:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_M_241-22m-01_Semenyuk_V_O.pdf
  Restricted Access
1.27 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.