Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49523
Название: Формування продуктового портфелю послуг готелю
Другие названия: Formation of a product portfolio of hotel services
Авторы: Меньков, Максим Максимович
Научный руководитель: Скриннік, В. І.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключевые слова: конкурентоспроможність;управління;ефективність;готельно-ресторанне підприємство;конкуренція;аналіз;розробка
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Меньков М. М. Формування продуктового портфелю послуг готелю: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік; Харків: ДБТУ, 2023. 80 с.
Краткий осмотр (реферат): Об’єктом дослідження є процес управління конкурентними позиціями підприємства готельно-ресторанного бізнесу. Предметом кваліфікаційної роботи є принципи управління готельним підприємством. Метою кваліфікаційної роботи є розробка рекомендацій з підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного підприємства Практичне значення одержаних результатів полягає у можливості використання запропонованих практичних рекомендацій з підвищення якості обслуговування на підприємстві готельного господарства. Апробація результатів дослідження. Основні висновки, положення та результати дослідження були розглянуті і схвалені на кафедрі торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи Державного біотехнологічного університету.
The object of the research is the process of managing the competitive positions of the hotel and restaurant business enterprise. The subject of the qualification work is the principles of hotel enterprise management. The purpose of the qualification work is to develop recommendations for increasing the competitiveness of the hotel and restaurant enterprise The practical significance of the obtained results lies in the possibility of using the proposed practical recommendations for improving the quality of service at the hotel industry. Approbation of research results. The main conclusions, provisions and results of the study were reviewed and approved by the Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs of the State Biotechnology University.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49523
Располагается в коллекциях:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023_M_241-22m-01_Men_kov_M_M_1.pdf
  Restricted Access
1.4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.