Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49523
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Скриннік, В. І. | - |
dc.contributor.author | Меньков, Максим Максимович | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-25T08:58:58Z | - |
dc.date.available | 2024-03-25T08:58:58Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Меньков М. М. Формування продуктового портфелю послуг готелю: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік; Харків: ДБТУ, 2023. 80 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49523 | - |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження є процес управління конкурентними позиціями підприємства готельно-ресторанного бізнесу. Предметом кваліфікаційної роботи є принципи управління готельним підприємством. Метою кваліфікаційної роботи є розробка рекомендацій з підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного підприємства Практичне значення одержаних результатів полягає у можливості використання запропонованих практичних рекомендацій з підвищення якості обслуговування на підприємстві готельного господарства. Апробація результатів дослідження. Основні висновки, положення та результати дослідження були розглянуті і схвалені на кафедрі торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи Державного біотехнологічного університету. | uk_UA |
dc.description.abstract | The object of the research is the process of managing the competitive positions of the hotel and restaurant business enterprise. The subject of the qualification work is the principles of hotel enterprise management. The purpose of the qualification work is to develop recommendations for increasing the competitiveness of the hotel and restaurant enterprise The practical significance of the obtained results lies in the possibility of using the proposed practical recommendations for improving the quality of service at the hotel industry. Approbation of research results. The main conclusions, provisions and results of the study were reviewed and approved by the Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs of the State Biotechnology University. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне підприємство | uk_UA |
dc.subject | конкуренція | uk_UA |
dc.subject | аналіз | uk_UA |
dc.subject | розробка | uk_UA |
dc.title | Формування продуктового портфелю послуг готелю | uk_UA |
dc.title.alternative | Formation of a product portfolio of hotel services | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет | - |
dc.contributor.affiliation | Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи | - |
Appears in Collections: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2023_M_241-22m-01_Men_kov_M_M_1.pdf Restricted Access | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.