Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49523
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСкриннік, В. І.-
dc.contributor.authorМеньков, Максим Максимович-
dc.date.accessioned2024-03-25T08:58:58Z-
dc.date.available2024-03-25T08:58:58Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМеньков М. М. Формування продуктового портфелю послуг готелю: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік; Харків: ДБТУ, 2023. 80 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49523-
dc.description.abstractОб’єктом дослідження є процес управління конкурентними позиціями підприємства готельно-ресторанного бізнесу. Предметом кваліфікаційної роботи є принципи управління готельним підприємством. Метою кваліфікаційної роботи є розробка рекомендацій з підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного підприємства Практичне значення одержаних результатів полягає у можливості використання запропонованих практичних рекомендацій з підвищення якості обслуговування на підприємстві готельного господарства. Апробація результатів дослідження. Основні висновки, положення та результати дослідження були розглянуті і схвалені на кафедрі торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи Державного біотехнологічного університету.uk_UA
dc.description.abstractThe object of the research is the process of managing the competitive positions of the hotel and restaurant business enterprise. The subject of the qualification work is the principles of hotel enterprise management. The purpose of the qualification work is to develop recommendations for increasing the competitiveness of the hotel and restaurant enterprise The practical significance of the obtained results lies in the possibility of using the proposed practical recommendations for improving the quality of service at the hotel industry. Approbation of research results. The main conclusions, provisions and results of the study were reviewed and approved by the Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs of the State Biotechnology University.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне підприємствоuk_UA
dc.subjectконкуренціяuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectрозробкаuk_UA
dc.titleФормування продуктового портфелю послуг готелюuk_UA
dc.title.alternativeFormation of a product portfolio of hotel servicesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи-
Розташовується у зібраннях:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_M_241-22m-01_Men_kov_M_M_1.pdf
  Restricted Access
1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.