Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49520
Назва: Бенчмаркінг діяльності готелю
Інші назви: Benchmarking of hotel activity
Автори: Долгіх, Данило Русланович
Науковий керівник : Скриннік, В. І.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключові слова: бенчмаркінг;туристична дестинація;готельний та ресторанний бізнес;benchmarking;tourist destination;hotel and restaurant business
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Долгіх Д. Р. Бенчмаркінг діяльності готелю: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік. Харків: ДБТУ, 2023. 72 с.
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження є управлінська діяльність готельного підприємства "Bratislava Hotel Kyiv" Предметом кваліфікаційної роботи є принципи управління готельним підприємством. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження загальних принципів бенчмаркінгу, управління підприємством готельного господарства та їх розвиток в умовах сучасності. Практичне значення одержаних результатів полягає у можливості використання запропонованих практичних рекомендацій з підвищення якості обслуговування на підприємстві готельного господарства. Апробація результатів дослідження. Основні висновки, положення та результати дослідження були розглянуті і схвалені на кафедрі торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи Державного біотехнологічного університету
The object of the study is the management activity of the hotel enterprise "Bratislava Hotel Kyiv" The subject of the qualification work is the principles of hotel enterprise management. The purpose of the qualification work is to study the general principles of benchmarking, hotel management and their development in modern conditions. The practical significance of the obtained results lies in the possibility of using the proposed practical recommendations for improving the quality of service at the hotel industry. Approbation of research results. The main conclusions, provisions and results of the study were reviewed and approved by the Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs of the State Biotechnology University.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49520
Розташовується у зібраннях:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_M_241-22m-01_Dolhikh_D_R.pdf
  Restricted Access
1.44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.