Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49520
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСкриннік, В. І.-
dc.contributor.authorДолгіх, Данило Русланович-
dc.date.accessioned2024-03-25T08:25:44Z-
dc.date.available2024-03-25T08:25:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДолгіх Д. Р. Бенчмаркінг діяльності готелю: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік. Харків: ДБТУ, 2023. 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49520-
dc.description.abstractОб’єктом дослідження є управлінська діяльність готельного підприємства "Bratislava Hotel Kyiv" Предметом кваліфікаційної роботи є принципи управління готельним підприємством. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження загальних принципів бенчмаркінгу, управління підприємством готельного господарства та їх розвиток в умовах сучасності. Практичне значення одержаних результатів полягає у можливості використання запропонованих практичних рекомендацій з підвищення якості обслуговування на підприємстві готельного господарства. Апробація результатів дослідження. Основні висновки, положення та результати дослідження були розглянуті і схвалені на кафедрі торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи Державного біотехнологічного університетуuk_UA
dc.description.abstractThe object of the study is the management activity of the hotel enterprise "Bratislava Hotel Kyiv" The subject of the qualification work is the principles of hotel enterprise management. The purpose of the qualification work is to study the general principles of benchmarking, hotel management and their development in modern conditions. The practical significance of the obtained results lies in the possibility of using the proposed practical recommendations for improving the quality of service at the hotel industry. Approbation of research results. The main conclusions, provisions and results of the study were reviewed and approved by the Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs of the State Biotechnology University.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectбенчмаркінгuk_UA
dc.subjectтуристична дестинаціяuk_UA
dc.subjectготельний та ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectbenchmarkinguk_UA
dc.subjecttourist destinationuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.titleБенчмаркінг діяльності готелюuk_UA
dc.title.alternativeBenchmarking of hotel activityuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет-
dc.contributor.affiliationКафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи-
Appears in Collections:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_M_241-22m-01_Dolhikh_D_R.pdf
  Restricted Access
1.44 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.