Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49466
Назва: | Впровадження сучасних технологій управління персоналом у готельно-ресторанному підприємстві |
Інші назви: | Implementation of modern personnel management technologies in a hotel and restaurant enterprise |
Автори: | Гордієнко, Влад Олександрович |
Науковий керівник : | Одарченко, Д. М. |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Ключові слова: | інновація;конкурентоспроможність;послуга;готельний бізнес;конкурентна перевага конкуренція;управління персоналом;innovation;competitiveness;service;hotel business;competitive advantage;competition;personnel management |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Гордієнко В. О. Впровадження сучасних технологій управління персоналом у готельно-ресторанному підприємстві: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. Д. М. Одарченко; Харків; ДБТУ. 2023. 79 с. |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність теми кваліфікаційної роботи вивчення управління персоналом у
готельно-ресторанній сфері в умовах глобалізації обумовлена зростаючими вимогами
клієнтів до готельних послуг у сучасному світі. Оскільки персонал готельних
підприємств є ключовою частиною кінцевого продукту, якість обслуговування в
готельних комплексах залежить від вмінь та свідомості працівників. Відповідно,
ефективне управління персоналом стає однією з найважливіших функцій готелю.
Мета кваліфікаційної роботи - розробка наукових та практичних рекомендацій
щодо вдосконалення управління кадровим потенціалом готельно-ресторанного
комплексу.
Об’єкт дослідження готель «Золота гора»
Предметом дослідження управлінська діяльність готельно-ресторанного
комплексу «Золота гора»
Теоретичне та практичне значення одержаних результатів обговорено на
засіданнях кафедри торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи Державного
біотехнологічного університету The relevance of the topic of the qualification study of personnel management in the hotel and restaurant sphere in the conditions of globalization is due to the growing demands of customers for hotel services in the modern world. Since the staff of hotel enterprises is a key part of the final product, the quality of service in hotel complexes depends on the skills and awareness of employees. Accordingly, effective personnel management becomes one of the most important functions of the hotel. The purpose of the qualification work is to develop scientific and practical recommendations for improving the management of personnel potential of the hotel-restaurant complex. The research object is the hotel "Zolota Gora" The subject of the study is the management activity of the hotel and restaurant complex "Zolota Gora" The theoretical and practical significance of the obtained results was discussed at the meetings of the department of trade, hotel-restaurant and customs affairs of the State Biotechnological University |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49466 |
Розташовується у зібраннях: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023_M_241-22m-01_Hordiyenko_V_O.pdf Restricted Access | 1.77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.