Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49136
Назва: | Конкурентоспроможність і засоби її формування на прикладі готелю « Теремок» |
Автори: | Халіна, А. В. Вишневський, Б. С. |
Науковий керівник : | Балацька, Н. Ю. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Халіна А. В., Вишневський Б. С. Конкурентоспроможність і засоби її формування на прикладі готелю « Теремок». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Балацька Н. Ю. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 352. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49136 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_2_352-352.pdf | 131.23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.