Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49136
Title: Конкурентоспроможність і засоби її формування на прикладі готелю « Теремок»
Authors: Халіна, А. В.
Вишневський, Б. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Балацька, Н. Ю.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Халіна А. В., Вишневський Б. С. Конкурентоспроможність і засоби її формування на прикладі готелю « Теремок». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Балацька Н. Ю. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 352.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49136
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_352-352.pdf131.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.