Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49136
Title: | Конкурентоспроможність і засоби її формування на прикладі готелю « Теремок» |
Authors: | Халіна, А. В. Вишневський, Б. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Балацька, Н. Ю. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Халіна А. В., Вишневський Б. С. Конкурентоспроможність і засоби її формування на прикладі готелю « Теремок». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Балацька Н. Ю. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 352. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49136 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_2_352-352.pdf | 131.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.