Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49120
Title: | Оценка влияния способа фрезерования на энергоемкости процесса |
Other Titles: | Оцінка впливу способу фрезерування на енергоємність процесу Estimation of influence of the way of milling on power consumption of process |
Authors: | Семкин, Н. И. Колоско, Д. Н. |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Семкин Н. И., Колосков Д. Н. Оценка влияния способа фрезерования на энергоемкости процесса. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 79 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 79 |
Abstract: | Представлены результаты теоретического исследования влияния на энергоемкость процесса фрезерования материалов следующих параметров: радиусы фрезерного барабана и штанги, глубина фрезерования, скорости движения штанги и фрезерного барабана и их отношение при встречном и попутном способах фрезерования. Представлено результати теоретичного дослідження впливу на енергоємність процесу фрезерування матеріалів наступних параметрів: радіуси фрезерного барабана і штанги, глибина фрезерування, швидкості руху штанги і фрезерного барабана і їх відношення при зустрічному і попутному способах фрезерування. Results of theoretical research of influence on power consumption of process of milling of materials of following parameters are presented: radiuses of a milling drum and a bar, depth of milling, speed of movement of a bar both a milling drum and their relation at counter and passing ways of milling. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49120 |
ISBN: | 5-798-0176Х |
Appears in Collections: | Випуск 79: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_79_2009_7.pdf | 194.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.