Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49120
Title: Оценка влияния способа фрезерования на энергоемкости процесса
Other Titles: Оцінка впливу способу фрезерування на енергоємність процесу
Estimation of influence of the way of milling on power consumption of process
Authors: Семкин, Н. И.
Колоско, Д. Н.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Семкин Н. И., Колосков Д. Н. Оценка влияния способа фрезерования на энергоемкости процесса. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 79 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 79
Abstract: Представлены результаты теоретического исследования влияния на энергоемкость процесса фрезерования материалов следующих параметров: радиусы фрезерного барабана и штанги, глубина фрезерования, скорости движения штанги и фрезерного барабана и их отношение при встречном и попутном способах фрезерования.
Представлено результати теоретичного дослідження впливу на енергоємність процесу фрезерування матеріалів наступних параметрів: радіуси фрезерного барабана і штанги, глибина фрезерування, швидкості руху штанги і фрезерного барабана і їх відношення при зустрічному і попутному способах фрезерування.
Results of theoretical research of influence on power consumption of process of milling of materials of following parameters are presented: radiuses of a milling drum and a bar, depth of milling, speed of movement of a bar both a milling drum and their relation at counter and passing ways of milling.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49120
ISBN: 5-798-0176Х
Appears in Collections:Випуск 79: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_79_2009_7.pdf194.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.