Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49120
Назва: Оценка влияния способа фрезерования на энергоемкости процесса
Інші назви: Оцінка впливу способу фрезерування на енергоємність процесу
Estimation of influence of the way of milling on power consumption of process
Автори: Семкин, Н. И.
Колоско, Д. Н.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Семкин Н. И., Колосков Д. Н. Оценка влияния способа фрезерования на энергоемкости процесса. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 79 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 79
Короткий огляд (реферат): Представлены результаты теоретического исследования влияния на энергоемкость процесса фрезерования материалов следующих параметров: радиусы фрезерного барабана и штанги, глубина фрезерования, скорости движения штанги и фрезерного барабана и их отношение при встречном и попутном способах фрезерования.
Представлено результати теоретичного дослідження впливу на енергоємність процесу фрезерування матеріалів наступних параметрів: радіуси фрезерного барабана і штанги, глибина фрезерування, швидкості руху штанги і фрезерного барабана і їх відношення при зустрічному і попутному способах фрезерування.
Results of theoretical research of influence on power consumption of process of milling of materials of following parameters are presented: radiuses of a milling drum and a bar, depth of milling, speed of movement of a bar both a milling drum and their relation at counter and passing ways of milling.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49120
ISBN: 5-798-0176Х
Розташовується у зібраннях:Випуск 79: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_79_2009_7.pdf194.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.