Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49015
Назва: Вибір напрямів вдосконалення технологій приготування комбікормів на фермах
Інші назви: Выбор направлений усовершенствования технологий приготовления комбикормов на фермах
Choice of the directions of the improvement of the combined provender preparation technology on farms
Автори: Сорокін, В. М.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Сорокін В. М. Вибір напрямів вдосконалення технологій приготування комбікормів на фермах. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 78 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 78
Короткий огляд (реферат): Проведений аналіз технологій виробництва комбікормових сумішок, що реалізуються в обладнанні фермських комбікормових агрегатів, тa обгрунтована структурна схема раціонального поєднання операцій для підготовки зернових компонентів, мінеральних та білкових добавок з наступним виготовленням комбікормів при трьохстадійному змішуванні.
Проведен анализ технологий производства комбикормовых смесей, реализующихся в оборудовании фермских комбикормовых агрегатов, и обоснована структурная схема рационального сочетания операций по подготовке зерновых компонентов, минеральных и белковых добавок с последующим приготовлением комбикормов трехступенчатым смешиванием.
There is organized analysis of the combined provender mixtures production technology, which is realized in farm equipment for provender preparation, and is motivated structured scheme of the rational combination of the operation for preparation of corn component, mineral and protein additives with the following preparation combined provender by three-stage mixing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49015
Розташовується у зібраннях:Випуск 78: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_78_2009_38.pdf171.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.