Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49015
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСорокін, В. М.-
dc.date.accessioned2024-03-14T12:16:22Z-
dc.date.available2024-03-14T12:16:22Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСорокін В. М. Вибір напрямів вдосконалення технологій приготування комбікормів на фермах. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 78 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49015-
dc.description.abstractПроведений аналіз технологій виробництва комбікормових сумішок, що реалізуються в обладнанні фермських комбікормових агрегатів, тa обгрунтована структурна схема раціонального поєднання операцій для підготовки зернових компонентів, мінеральних та білкових добавок з наступним виготовленням комбікормів при трьохстадійному змішуванні.uk_UA
dc.description.abstractПроведен анализ технологий производства комбикормовых смесей, реализующихся в оборудовании фермских комбикормовых агрегатов, и обоснована структурная схема рационального сочетания операций по подготовке зерновых компонентов, минеральных и белковых добавок с последующим приготовлением комбикормов трехступенчатым смешиванием.uk_UA
dc.description.abstractThere is organized analysis of the combined provender mixtures production technology, which is realized in farm equipment for provender preparation, and is motivated structured scheme of the rational combination of the operation for preparation of corn component, mineral and protein additives with the following preparation combined provender by three-stage mixing.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 78-
dc.titleВибір напрямів вдосконалення технологій приготування комбікормів на фермахuk_UA
dc.title.alternativeВыбор направлений усовершенствования технологий приготовления комбикормов на фермахuk_UA
dc.title.alternativeChoice of the directions of the improvement of the combined provender preparation technology on farmsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 78: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_78_2009_38.pdf171.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.