Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49015
Название: Вибір напрямів вдосконалення технологій приготування комбікормів на фермах
Другие названия: Выбор направлений усовершенствования технологий приготовления комбикормов на фермах
Choice of the directions of the improvement of the combined provender preparation technology on farms
Авторы: Сорокін, В. М.
Дата публикации: 2009
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Сорокін В. М. Вибір напрямів вдосконалення технологій приготування комбікормів на фермах. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 78 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 78
Краткий осмотр (реферат): Проведений аналіз технологій виробництва комбікормових сумішок, що реалізуються в обладнанні фермських комбікормових агрегатів, тa обгрунтована структурна схема раціонального поєднання операцій для підготовки зернових компонентів, мінеральних та білкових добавок з наступним виготовленням комбікормів при трьохстадійному змішуванні.
Проведен анализ технологий производства комбикормовых смесей, реализующихся в оборудовании фермских комбикормовых агрегатов, и обоснована структурная схема рационального сочетания операций по подготовке зерновых компонентов, минеральных и белковых добавок с последующим приготовлением комбикормов трехступенчатым смешиванием.
There is organized analysis of the combined provender mixtures production technology, which is realized in farm equipment for provender preparation, and is motivated structured scheme of the rational combination of the operation for preparation of corn component, mineral and protein additives with the following preparation combined provender by three-stage mixing.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49015
Располагается в коллекциях:Випуск 78: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_78_2009_38.pdf171.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.