Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49015
Title: Вибір напрямів вдосконалення технологій приготування комбікормів на фермах
Other Titles: Выбор направлений усовершенствования технологий приготовления комбикормов на фермах
Choice of the directions of the improvement of the combined provender preparation technology on farms
Authors: Сорокін, В. М.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Сорокін В. М. Вибір напрямів вдосконалення технологій приготування комбікормів на фермах. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 78 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 78
Abstract: Проведений аналіз технологій виробництва комбікормових сумішок, що реалізуються в обладнанні фермських комбікормових агрегатів, тa обгрунтована структурна схема раціонального поєднання операцій для підготовки зернових компонентів, мінеральних та білкових добавок з наступним виготовленням комбікормів при трьохстадійному змішуванні.
Проведен анализ технологий производства комбикормовых смесей, реализующихся в оборудовании фермских комбикормовых агрегатов, и обоснована структурная схема рационального сочетания операций по подготовке зерновых компонентов, минеральных и белковых добавок с последующим приготовлением комбикормов трехступенчатым смешиванием.
There is organized analysis of the combined provender mixtures production technology, which is realized in farm equipment for provender preparation, and is motivated structured scheme of the rational combination of the operation for preparation of corn component, mineral and protein additives with the following preparation combined provender by three-stage mixing.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49015
Appears in Collections:Випуск 78: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_78_2009_38.pdf171.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.