Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4897
Назва: | Автоматизированная оценка качества мяса свиней по скорости падения pH |
Автори: | Шигимага, В. А. Файзуллин, Р. А. Михеев, Ю. Р. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Шигимага В. А., Файзуллин Р. А., Михеев Ю. Р. Автоматизированная оценка качества мяса свиней по скорости падения pH. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 209 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2020. С. 110-112. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 209 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4897 |
ISSN: | 7987-0176 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 209: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
37.pdf | 303.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.