Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4897
Назва: Автоматизированная оценка качества мяса свиней по скорости падения pH
Автори: Шигимага, В. А.
Файзуллин, Р. А.
Михеев, Ю. Р.
Дата публікації: 2020
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Шигимага В. А., Файзуллин Р. А., Михеев Ю. Р. Автоматизированная оценка качества мяса свиней по скорости падения pH. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 209 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2020. С. 110-112.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 209
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4897
ISSN: 7987-0176
Розташовується у зібраннях:Випуск 209: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37.pdf303.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.