Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4897
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШигимага, В. А.-
dc.contributor.authorФайзуллин, Р. А.-
dc.contributor.authorМихеев, Ю. Р.-
dc.date.accessioned2022-08-15T10:03:38Z-
dc.date.available2022-08-15T10:03:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШигимага В. А., Файзуллин Р. А., Михеев Ю. Р. Автоматизированная оценка качества мяса свиней по скорости падения pH. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 209 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2020. С. 110-112.uk_UA
dc.identifier.issn7987-0176-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4897-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 209-
dc.titleАвтоматизированная оценка качества мяса свиней по скорости падения pHuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 209: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37.pdf303.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.