Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4897
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шигимага, В. А. | - |
dc.contributor.author | Файзуллин, Р. А. | - |
dc.contributor.author | Михеев, Ю. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-15T10:03:38Z | - |
dc.date.available | 2022-08-15T10:03:38Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Шигимага В. А., Файзуллин Р. А., Михеев Ю. Р. Автоматизированная оценка качества мяса свиней по скорости падения pH. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 209 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2020. С. 110-112. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 7987-0176 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4897 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 209 | - |
dc.title | Автоматизированная оценка качества мяса свиней по скорости падения pH | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 209: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.