Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48975
Назва: Значення персоналу у виробництві готельного продукту
Автори: Осадчій, В. В.
Рязанова, М. В.
Науковий керівник : Кононенко, Т. П.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Осадчій В. В., Рязанова М. В. Значення персоналу у виробництві готельного продукту. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Кононенко Т. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 340.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48975
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_340-340.pdf131.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.