Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48975
Title: Значення персоналу у виробництві готельного продукту
Authors: Осадчій, В. В.
Рязанова, М. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Кононенко, Т. П.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Осадчій В. В., Рязанова М. В. Значення персоналу у виробництві готельного продукту. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Кононенко Т. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 340.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48975
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_340-340.pdf131.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.