Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4897
Title: Автоматизированная оценка качества мяса свиней по скорости падения pH
Authors: Шигимага, В. А.
Файзуллин, Р. А.
Михеев, Ю. Р.
Issue Date: 2020
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Шигимага В. А., Файзуллин Р. А., Михеев Ю. Р. Автоматизированная оценка качества мяса свиней по скорости падения pH. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 209 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2020. С. 110-112.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 209
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4897
ISSN: 7987-0176
Appears in Collections:Випуск 209: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37.pdf303.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.