Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [239] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 239
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Дидактичні підходи до проектування туристичних послугЯцун, Л. М.; Буданов, І. В.
2012Сучасна парадигма освіти та інноваційні завдання викладачаЯнчева, Л. М.; Кухарьонок, О. К.; Коновалова, Т. В.; Левченко, А. В.
2012Формування моделі фахівця з обліку та аудитуЯнчева, Л. М.; Бочуля, Т. В.
2012Технологія підготовки студентів товарознавчого факультету до наукових дослідженьЩербакова, Т. В.; Дейниченко, Г. В.; Гапонцева, О. В.
2012Найважливіші критерії відбору випускників ВНЗ у світлі питань їх працевлаштуванняШтангей, Н. М.
2012Сучасна парадигма освіти в УкраїніШталь, Т. В.; Тищенко, О. О.
2012Досвід застосування сучасної парадигми освіти під час викладання дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»Шидакова-Каменюка, О. Г.; Артамонова, М. В.
2012Креативність як домінанта сучасної освітиЧорна, М. В.; Жувагіна, І. О.
2012Упровадження типових моделей у систему технологічного проектув ання закладів ресторанного господарстваЧорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.
2012Модернізація процесу підготовки до наукової діяльності магістрів із міжнародної економікиЧернишова, Л. О.; Козуб, В. О.
2012Основні переваги системи дистанційного навчанняЧеревична, Н. І.; Постнова, О. М.; Марченко, О. Д.
2012Тенденції розвитку застосування інтернет-технологій у сучасному освітньому процесіЧервоний, В. М.; Червоний, М. В.
2012До проблеми сучасних форм та методів підвищення якості вищої освітиЧадаєва, К. Ю.
2012Місце курсу дизайну в підготовці майбутніх спеціалістів харчової галузіТормосов, Ю. М.; Сафіуліна, К. Р.; Ніцин, Д. О.
201220 років комп’ютерної графіки у ХДУХТТормосов, Ю. М.; Нечипоренко, І. В.; Саєнко, С. Ю.
2012плив упровадження дистанційних методів навчання на компетентність та розвиток творчих здібностей під час підготовки фахівців для харчової індустріїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.
2012Активізація навчання як чинник удосконалення економічної підготовки фахівцівСмольнякова, Н. М.; Волосов, А. М.
2012Інтерактивне спілкування студентів і викладачів у процесі дистанційного навчанняСеменюк, Д. П.; Семенюк, Л. П.
2012Роль «Інформаційних путівників» в організації самостійної роботи студентівСеменюк, Д. П.; Петренко, О. В.
2012Тестові технології як спосіб оцінювання знань студентів товарознавчого факультетуСелютіна, Г. А.; Малюк, Л. П.; Гапонцева, О. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 239