Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [239] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 239
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2012Дидактичні підходи до проектування туристичних послугЯцун, Л. М.; Буданов, І. В.
2012Сучасна парадигма освіти та інноваційні завдання викладачаЯнчева, Л. М.; Кухарьонок, О. К.; Коновалова, Т. В.; Левченко, А. В.
2012Формування моделі фахівця з обліку та аудитуЯнчева, Л. М.; Бочуля, Т. В.
2012Технологія підготовки студентів товарознавчого факультету до наукових дослідженьЩербакова, Т. В.; Дейниченко, Г. В.; Гапонцева, О. В.
2012Найважливіші критерії відбору випускників ВНЗ у світлі питань їх працевлаштуванняШтангей, Н. М.
2012Сучасна парадигма освіти в УкраїніШталь, Т. В.; Тищенко, О. О.
2012Досвід застосування сучасної парадигми освіти під час викладання дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»Шидакова-Каменюка, О. Г.; Артамонова, М. В.
2012Креативність як домінанта сучасної освітиЧорна, М. В.; Жувагіна, І. О.
2012Упровадження типових моделей у систему технологічного проектув ання закладів ресторанного господарстваЧорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.
2012Модернізація процесу підготовки до наукової діяльності магістрів із міжнародної економікиЧернишова, Л. О.; Козуб, В. О.
2012Основні переваги системи дистанційного навчанняЧеревична, Н. І.; Постнова, О. М.; Марченко, О. Д.
2012Тенденції розвитку застосування інтернет-технологій у сучасному освітньому процесіЧервоний, В. М.; Червоний, М. В.
2012До проблеми сучасних форм та методів підвищення якості вищої освітиЧадаєва, К. Ю.
2012Місце курсу дизайну в підготовці майбутніх спеціалістів харчової галузіТормосов, Ю. М.; Сафіуліна, К. Р.; Ніцин, Д. О.
201220 років комп’ютерної графіки у ХДУХТТормосов, Ю. М.; Нечипоренко, І. В.; Саєнко, С. Ю.
2012плив упровадження дистанційних методів навчання на компетентність та розвиток творчих здібностей під час підготовки фахівців для харчової індустріїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.
2012Активізація навчання як чинник удосконалення економічної підготовки фахівцівСмольнякова, Н. М.; Волосов, А. М.
2012Інтерактивне спілкування студентів і викладачів у процесі дистанційного навчанняСеменюк, Д. П.; Семенюк, Л. П.
2012Роль «Інформаційних путівників» в організації самостійної роботи студентівСеменюк, Д. П.; Петренко, О. В.
2012Тестові технології як спосіб оцінювання знань студентів товарознавчого факультетуСелютіна, Г. А.; Малюк, Л. П.; Гапонцева, О. В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 239