Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48944
Назва: Особливості кріоскопічних властивостей плазм із домашніх курей та фабричних бройлерів
Автори: Одарченко, Д. М.
Гордієнко, В. В.
Мовчан, А. О.
Гасай, Є. Л.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Одарченко Д. М., Гордієнко В. В., Мовчан А. О., Гасай Є. Л. Особливості кріоскопічних властивостей плазм із домашніх курей та фабричних бройлерів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 455-456.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48944
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_455-456.pdf161.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.