Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48944
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Гордієнко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Мовчан, А. О. | - |
dc.contributor.author | Гасай, Є. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T12:12:59Z | - |
dc.date.available | 2024-03-12T12:12:59Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко Д. М., Гордієнко В. В., Мовчан А. О., Гасай Є. Л. Особливості кріоскопічних властивостей плазм із домашніх курей та фабричних бройлерів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 455-456. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48944 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Особливості кріоскопічних властивостей плазм із домашніх курей та фабричних бройлерів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_455-456.pdf | 161.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.