Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [224] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 224
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Нормативне забезпечення органічного виробництва в УкраїніФіліпова, Л. Ю.; Крохальова, А. А.; Ракуленко, Н. А.; Опаренюк, Т. Г.
2012Аспекти нового способу підвищення біологічної цінності молокаСорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.
2012Дослідження безпечності заморожених напівфабрикатів із журавлини та калиниОдарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Сюсель, О. О.
2012Особливості кріоскопічних властивостей плазм із домашніх курей та фабричних бройлерівОдарченко, Д. М.; Гордієнко, В. В.; Мовчан, А. О.; Гасай, Є. Л.
2012Кріоскопічні характеристики грибів гливи звичайної та продуктів їх переробкиОдарченко, Д. М.; Піддубний, В. В.; Бабіч, А. О.; Штих, С. В.
2012Особливості нового способу підготовки томатних овочів до товарознавчої експертизиОдарченко, Д. М.; Діденко, О. В.; Даниленко, Л. В.; Сподар, К. В.
2012Методика тестування якості продукції та послуг в Україні та світіКуценко, В. А.; Педорич, І. П.
2012Некоторые направления расширения обеспечения населения экологически чистыми белоксодержащими растительными продуктамиДятлов, В. В.; Аксенова, Н. О.
2012Модифіковане газове середовище як спосіб збільшення товарних ресурсів рослинної білковмісної продукціїДятлов, В. В.; Аксенова, Н. О.
2012Використання ефективних мікроорганізмів (ЕМ) для виробництва якісної та екологічно безпечної сільськогосподарської продукціїВасилець, К. К.
2012Визначення акустичної потужності ультразвукового випромінювачаЧеканов, М. А.; Пак, А. О.
2012Хемілюмінесцентний метод для дослідження оліїФіліпенко, Т. А.; Грибова, Н. Ю.; Жовтий, О. С.
2012Наукові аспекти розроблення комплексної системи оцінки якості консервованих продуктів для дитячого харчуванняФіліпова, Л. Ю.; Зубарева, Л. І.; Невесела, О. М.
2012ЯМР-дослідження водяних розчинів гліцерину як модельної системиТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.
2012Дослідження водяних розчинів глюкози методом молекулярної динамікиТоряник, Д. О.
2012Про один підхід до питання розміщення багатов имірних паралелепіпедівСофронова, М. С.
2012Представлення функцій n змінних ( N  3 ) суперпозиціями функцій двох зміннихСинєкоп, М. С.; Вермійчук, М. М.
2012Здатність соків до зброджування – характеристика їх натуральностіРакуленко, Н. А.; Крохальова, А. А.
2012Дослідження стану вологи швидковідновлюваної каші методом ЕПР-спінових мітокПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2012Особливості фізичного стану молекул води у «зв’язаній» водіПогожих, М. І.; Малафаєв, М. Т.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 224