Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48939
Title: Розвиток кулінарного туризму в Україні та світі
Authors: Калашников, Д. І.
Дуброва, М. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Калєнік, К. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Калашников Д. І., Дуброва М. А. Розвиток кулінарного туризму в Україні та світі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Калєнік К. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 332.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48939
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_332-332.pdf131.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.