Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48930
Title: Застосування теорії потреб у ресторанному господарстві
Authors: Бєлова, П. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Малюк, Л. П.
Варипаєв, О. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бєлова П. С. Застосування теорії потреб у ресторанному господарстві. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Малюк Л. П., Варипаєв О. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 327.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48930
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_327-327.pdf131.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.