Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48930
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorМалюк, Л. П.-
dc.contributor.advisorВарипаєв, О. М.-
dc.contributor.authorБєлова, П. С.-
dc.date.accessioned2024-03-12T11:50:38Z-
dc.date.available2024-03-12T11:50:38Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБєлова П. С. Застосування теорії потреб у ресторанному господарстві. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Малюк Л. П., Варипаєв О. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 327.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48930-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування теорії потреб у ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_2_327-327.pdf131.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.