Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48770
Назва: | Конкурентоспроможність регіональних виробників хлібопекарської галузі |
Автори: | Соловйов, І. О. Федорова, Т. В. |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Соловйов І. О., Федорова Т. В. Конкурентоспроможність регіональних виробників хлібопекарської галузі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто проблеми регіональних виробників хлібопродуктів та розроблено рекомендацій щодо підвищення їх рівня конкурентоспроможності. Studied the problems of regional baking producers and made recommendations as for their level of competitiveness. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48770 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 97: Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_97_2010_44.pdf | 113.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.