Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48770
Название: Конкурентоспроможність регіональних виробників хлібопекарської галузі
Авторы: Соловйов, І. О.
Федорова, Т. В.
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Соловйов І. О., Федорова Т. В. Конкурентоспроможність регіональних виробників хлібопекарської галузі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто проблеми регіональних виробників хлібопродуктів та розроблено рекомендацій щодо підвищення їх рівня конкурентоспроможності.
Studied the problems of regional baking producers and made recommendations as for their level of competitiveness.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48770
Располагается в коллекциях:Випуск 97: Економічні науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_97_2010_44.pdf113.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.