Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48770
Название: | Конкурентоспроможність регіональних виробників хлібопекарської галузі |
Авторы: | Соловйов, І. О. Федорова, Т. В. |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Соловйов І. О., Федорова Т. В. Конкурентоспроможність регіональних виробників хлібопекарської галузі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97 |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто проблеми регіональних виробників хлібопродуктів та розроблено рекомендацій щодо підвищення їх рівня конкурентоспроможності. Studied the problems of regional baking producers and made recommendations as for their level of competitiveness. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48770 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 97: Економічні науки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_97_2010_44.pdf | 113.02 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.