Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48770
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСоловйов, І. О.-
dc.contributor.authorФедорова, Т. В.-
dc.date.accessioned2024-03-09T10:58:19Z-
dc.date.available2024-03-09T10:58:19Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСоловйов І. О., Федорова Т. В. Конкурентоспроможність регіональних виробників хлібопекарської галузі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48770-
dc.description.abstractРозглянуто проблеми регіональних виробників хлібопродуктів та розроблено рекомендацій щодо підвищення їх рівня конкурентоспроможності.uk_UA
dc.description.abstractStudied the problems of regional baking producers and made recommendations as for their level of competitiveness.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97-
dc.titleКонкурентоспроможність регіональних виробників хлібопекарської галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 97: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_97_2010_44.pdf113.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.