Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48770
Title: Конкурентоспроможність регіональних виробників хлібопекарської галузі
Authors: Соловйов, І. О.
Федорова, Т. В.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Соловйов І. О., Федорова Т. В. Конкурентоспроможність регіональних виробників хлібопекарської галузі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97
Abstract: Розглянуто проблеми регіональних виробників хлібопродуктів та розроблено рекомендацій щодо підвищення їх рівня конкурентоспроможності.
Studied the problems of regional baking producers and made recommendations as for their level of competitiveness.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48770
Appears in Collections:Випуск 97: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_97_2010_44.pdf113.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.