Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48770
Title: | Конкурентоспроможність регіональних виробників хлібопекарської галузі |
Authors: | Соловйов, І. О. Федорова, Т. В. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Соловйов І. О., Федорова Т. В. Конкурентоспроможність регіональних виробників хлібопекарської галузі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97 |
Abstract: | Розглянуто проблеми регіональних виробників хлібопродуктів та розроблено рекомендацій щодо підвищення їх рівня конкурентоспроможності. Studied the problems of regional baking producers and made recommendations as for their level of competitiveness. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48770 |
Appears in Collections: | Випуск 97: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_97_2010_44.pdf | 113.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.